Aktuelno

Radovi na više putnih pravaca, nema gužve na naplatnim stanicama

Komentari

Autor: Tanjug

12/04/2022

-

09:28

Radovi na više putnih pravaca, nema gužve na naplatnim stanicama
Euronews/Nataša Jovanović - Copyright Euronews/Nataša Jovanović

veličina teksta

Aa Aa

Na auto-putu E-75, od Arene do petlje Dušanovac, u smeru ka Beogradu od danas do 15. aprila od 10 do 16 časova, a 15. aprila od 10 do 13 časova, izvodiće se radovi na montaži poklopaca na revizionim šahtama. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, navode iz Puteva Srbije.

Saobraćaj će se odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom, a za saobraćaj će biti zatvarane povremeno, desna vozna i zaustavna traka i mestimično ulivno - izlivne trake u zonama petlji, saopštili su Putevi Srbije. Na deonici Tunel - Ribariće - danas će se izvoditi asfalterski radovi, tako d će dvokratno od 9 do 12 časova i od 13 do 16 časova saobraćaj biti obustavljen, saopštili su Putevi Srbije.

Nakon 16 časova deonica se normalizuje za saobraćaj, saopštili su Putevi Srbije. Alternativni putni pravac biće Novi Pazar - Pazarište - Tutin.

Na deonici Mali Požarevac - Vlaško Polje, kod mesta Senaja do 26. aprila od 7 do 17 časova radovi na sanaciji nestabilnih mesta; saobraćaj će se odvijati dvosmerno u dve trake prema saobraćojnoj signalizaciji. Na auto-putu E-75, na mostu preko klizišta Lasta od 12. aprila do 20. aprila od 9 do 18 časova- radovi na zameni dilatacija. Za saobraćaj će biti zatvorene po dve saobraćajne trake, a saobraćaj će se usporeno odvijati jednom saobraćajnom trakom.

Radovi će se izvoditi u oba smera, i to prvo u smeru ka Nišu. Kod Stare Pazove su radovi na urezivanju induktivnih petlji 13. aprila od 7 do 16 časova uz naizmenično propuštanje jednom saobraćajnom trakom u dužini oko 50m.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija