Aktuelno

Nastavak policijske akcije "Gnev": Dvojica Čačana osumnjičena za dilovanje droge

Komentari

Autor: Tanjug

16/04/2022

-

16:56

Nastavak policijske akcije "Gnev": Dvojica Čačana osumnjičena za dilovanje droge
Nastavak policijske akcije "Gnev": Dvojica Čačana osumnjičena za dilovanje droge - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, u nastavku akcije "Gnev", uhapsili su dvojicu Čačana, J.S. (24) i M.I. (40), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju policije.

Policijski službenici su sinoć, u ulici Čačanski partizanski odred u Čačku, zaustavili taksi vozilo i izvršili pregled putnika, J.S. i M.I.

Tom prilikom, kod J.S. pronađeno je pet paketića, ispunjenih belom praškastom materijom nalik na opojnu drogu amfetamin i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika, dok je kod M.I. pronađen paketić ispunjen belom praškastom materijom za koju se sumnja da je amfetamin.

Daljim radom policija je prilikom pretresa stana koji koristi J.S. u Ulici Svetog Save pronašla sedam paketića sa materijom nalik na opojnu drogu amfetamin, težine oko 1,222 grama, kao i paketić sa sušenom biljnom materijom, nalik na opojnu drogu kanabis.

Pronađena je i vagica za precizno merenje i uređaj za vakumiranje.

Osumnjičenima je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni tužiocu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija