Aktuelno

Beogradska policija uhapsila pet osoba zbog droge: Zaplenjeni kilogram kokaina i kologram heroina

Komentari

Autor: Tanjug

26/04/2022

-

15:59

Beogradska policija uhapsila pet osoba zbog droge: Zaplenjeni kilogram kokaina i kologram heroina
Beogradska policija uhapsila pet osoba zbog droge: Zaplenjeni kilogram kokaina i kologram heroina - Copyright Tanjug Video

veličina teksta

Aa Aa

Beogradska policija je u dve odvojene akcije zaplenila oko kilogram heroina i kilogram kokaina i uhapsila pet osoba, zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova, policija je prilikom pregleda J. J. (48) iz Nigerije, u rancu pronašla oko kilogram heroina i manju sumu novca.

U drugoj akciji, uhapšeni su M. G. (30), B. G. (30), A. V. (24) i F.V. (22) iz Beograda, a policija je prilikom pretresa stanova koje osumnjičeni koriste, pronašla oko kilogram kokaina, elektronsku vagicu za precizno merenje, kao i 26.020 evra, 1.113.500 dinara, 400 dolara i 180 kuna.

Nakon isteka zadržavanja osumnjičeni J. J. je priveden nadležnom tužilaštvu, dok je ostalim osumnjičenima određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni takođe nadležnom tužilaštvu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija