Aktuelno

Prijava nakon uznemirujućeg snimka sa Zvezdare, muškarac (46) koji je vikao na uplakanu decu zadržan na trežnjenju

Komentari

Autor: Euronews Srbija

24/05/2022

-

17:28

Prijava nakon uznemirujućeg snimka sa Zvezdare, muškarac (46) koji je vikao na uplakanu decu zadržan na trežnjenju
Prijava nakon uznemirujućeg snimka sa Zvezdare, muškarac (46) koji je vikao na uplakanu decu zadržan na trežnjenju - Copyright Instagram.com/serbialive_beograd

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneli su prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira i zadržali do istrežnjenja četrdesetšestogodišnjeg muškarca koji je juče uznemiravao građane u Đevđelijskoj ulici na Zvezdari, saopštio je MUP.

Policija je, kako se navodi, odmah po prijavi građana reagovala i izašla na lice mesta. Snimak incidenta objavljen je na društvenim mrežama, a na njemu se vidi grupa muškaraca okupljena na ulici, sa gomilom pivskih flaša i jedan od njih kako u zagrljaju drži dvoje maloletne dece, devojčicu i dečaka. Na snimku, koji je uznemirio javnost, čuje se dečiji plač i vidi još jedan muškarac koji uplakanoj devojčici nudi sladoled, ali ga nakon nekoliko trenutaka baca.

Identitet privedenog, njegove veze sa decom, kao ni identitet drugih osoba sa snimka nisu poznati.

MUP je saopštio da su policijski službenici pronašli četrdesetšestogodišnjaka koji se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, a koji je, kako navode, i vikao na decu.

"O događaju je obavešten zamenik tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog dela, a muškarac koji je bio pod dejstvom alkohola zadržan je u službenim prostorijama do 12 časova", navodi se u saopoštenju MUP-a.

Stanari ulice u kojoj je nastao uznemirujući snimak naveli su i na društvenim mrežama da je to mesto poznato po okupljanjima uz alkohol, a policija je saoštila da je i 20. maja po prijavi građana, izlazila na lice mesta i podnela prekršajne prijave po Zakonu o javnom redu i miru, protiv osoba koje su tada zatečene u Đevđelijskoj ulici.

Komentari (0)

Srbija