Aktuelno

Nove dojave o bombi na aerodromu, fakultetu i tržnom centru u Nišu, objekti evakuisani

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/06/2022

-

15:07

Nove dojave o bombi na aerodromu, fakultetu i tržnom centru u Nišu, objekti evakuisani
Nove dojave o bombi na aerodromu, fakultetu i tržnom centru u Nišu, objekti evakuisani - Copyright Euronews Srbija

veličina teksta

Aa Aa

U Nišu su ponovo danas stigle nove anonimne dojave o postavljenim bombama. Na meti su Medicinski fakultet, tržni centar Delta planet i aerodrom "Konstantin Veliki", saznaje Euronews Srbija.

Policiji je u 13.30 sati dojavljeno da su bombe podmetnute  u zgradi Medicinskog fakulteta, tržnom centru Delta planet i aerodromu "Konstantin Veliki". Prisutni u objektima su evakuisani, kontradiverzione ekipe su na terenu.

Podsetimo, nova serija anonimnih dojava o bombama poslednji put bila je pre dva dana, a na meti su bile osnovne i srednje škole u Beogradu. Ukupno je  214 škola dobilo dojavu, a policija je odmah reagovala. Iz sadržaja mejla koje su škole dobile vidi se da je poruku poslala osoba kojoj maternji jezik nije srpski. Predstavlja sebe kao nasilnika koji je počinio tri ubistava u Srbiji, da mora tako i da će na taj način spasiti decu. 

"Umoran od ovog života. Ništa se ne menja, svi mi se smeju, niko ne vidi za šta sam sposobna. Ja nemam budućnost, imam oružje, mnogo oružja. Ubiću se odnevši što više života. Ako postoji raj na svetu onda će deca sigurno otići tamo", navodi se u mejlu.

 

Komentari (0)

Srbija