Aktuelno

Predao se policajac osumnjičen da je bio član Šarićeve grupe

Komentari

Autor: Tanjug

14/06/2022

-

13:35

Predao se policajac osumnjičen da je bio član Šarićeve grupe
Predao se policajac osumnjičen da je bio član Šarićeve grupe - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić, Zoran Žestić, MUP

veličina teksta

Aa Aa

Policajac M.R. koji je osumnjičen da je bio član kriminalne grupe Darka Šarića, predao se danas, saznaje Tanjug.

On se nadležnima predao nakon dva meseca u bekstvu, a osumnjičen je u istrazi koja je protiv Šarića i pripadnika njegove grupe pokrenuta sredinom aprila zbog više teških krivičnih dela. 

Inače, Specijalni sud u Beogradu je 10. juna na predlog Tužilaštva za organizovani kriminal produžio pritvor za još 30 dana Darku Šariću i ostalim osumnjičenim članovima njegove organizovane kriminalne grupe koji su uhapšeni sredinom aprila.

Šariću i Urošu Radovanoviću je produžen pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi sakrili ili uništili dokaze i da ne bi uticali na svedoke, kao i da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom roku.

Advokatu Dejanu Lazareviću je produžen pritvor da ne bi uticao na svedoke, sakrio, uništio ili izmenio dokaže i da ne bi ponovio kkrivično delo u kratkom vremenskom periodu. Dušku Mirkoviću je produžen pritvor da ne bi u kratkom vremenskom roku ponovio krivično delo. Na ovo rešenje okrivljeni i njihovi branioci mogu da izjave žalbe krivičnom vanpretresnom veću u roku od tri dana.

Komentari (0)

Srbija