Aktuelno

Železnička stanica "Vukov spomenik" danas zatvorena za putnike

Komentari

Autor: Tanjug

05/07/2022

-

10:47

Železnička stanica "Vukov spomenik" danas zatvorena za putnike
Železnička stanica "Vukov spomenik" danas zatvorena za putnike - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Železnička stanica "Vukov spomenik" jutros u 6.08 sati iz tehničkih razloga zatvorena je za prijem i otpremu putnika, saopšteno je iz "Infrastrukture železnice Srbije".

Ta stanica će, kako se navodi, tokom današnjeg dana do daljeg biti zatvorena za putnike zbog obaveznih radova i aktivnosti na održavanju pokretnih stepenica koje povezuju perone sa staničnom galerijom.

Navodi se da su stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" u stanici "Vukov spomenik" i da obavljaju svoj posao, te da će nakon što završe svoje aktivnosti, stanica ponovo biti otvorena za putnike, o čemu će obavestiti javnost.

Odluka o zatvaranju stanice Vukov spomenik za putnike bila je neophodna, a doneta je preventivno, sa ciljem očuvanja bezbednosti putnika i korisnika tog objekta, piše u saopštenju. Navodi se da putnički vozovi beogradske gradske železnice BG Voz, kao i na relaciji između Beograda i Vršca redovno saobraćaju kroz "Vukov spomenik", ali da se ne zaustavljaju u stanici.

Železničko osoblje u stanicama i vozopratno osoblje u vozovima duž ovih relacija obavešteni su o navedenom i informišu putnike da je "Vukov spomenik" danas zatvoren.

"Infrastruktura železnice Srbije" se izvinjava putnicima i korisnicima usluga zbog današnjeg zatvaranja stanice "Vukov spomenik".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija