Aktuelno

Određen pritvor direktoru Zavoda za sport i medicinu sporta, uhapšen zbog napada na radnicu

Komentari

Autor: Tanjug

12/08/2022

-

23:02

Određen pritvor direktoru Zavoda za sport i medicinu sporta, uhapšen zbog napada na radnicu
Određen pritvor direktoru Zavoda za sport i medicinu sporta, uhapšen zbog napada na radnicu - Copyright TANJUG/ PREDSEDNISTVO SRBIJE/ MILOVAN MILENKOVIC

veličina teksta

Aa Aa

Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Goranu Bojoviću, direktoru Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije na Košutnjaku, koji se sumnjiči da je napao radnicu.

Sud je Bojoviću odredio pritvor da ne bi uticao na svedoke, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu. Bojović se tereti za krivično delo zlostavljanje i mučenje.

On je danas na saslušanju u tužilaštvu izneo svoju odbranu, nakon čega je tužilaštvo predložilo određivanje pritvora.  Više javno tužilaštvo u Beogradu jutros je izdalo nalog Drugom javnom tužilaštvu u Beogradu za privođenje Bojovića.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa sigurnosne kamere na kom se vidi kako muškarac ulazi u kancelariju i unosi se u lice radnici, nakon čega je hvata za vrat i gura u fotelju, ona pada u fotelju i udara leđima o zid. Napadnuta žena ne radi više u toj instituciji, a snimak je nastao 23. decembra.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija