Aktuelno

Satove krili u torbama ispod ćebeta - na Horgošu sprečen pokušaj krijumčarenja robe vredne 700.000 dinara

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/08/2022

-

13:21

Satove krili u torbama ispod ćebeta - na Horgošu sprečen pokušaj krijumčarenja robe vredne 700.000 dinara
Satove krili u torbama ispod ćebeta - na Horgošu sprečen pokušaj krijumčarenja robe vredne 700.000 dinara - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Carinici su na prelazu Horgoš 24. avgusta, u saradnji sa policijom, sprečili pokušaj krijumčarenja muških i ženskih satova različitih robnih marki, čija je vrednost, na osnovu originalnih računa procenjena na oko 700.000 dinara, saopštila je Uprava carine.

Prekršaj je otkriven kada je za detaljan pregled na ulazu u zemlju izdvojen automobil ''mercedes benz'' domaćih registarskih oznaka, kojim su putovala dvojica muškaraca.

"Na uobičajeno pitanje o robi za prijavljivanje, putnici su vrlo decidno tvrdili da sa sobom nose samo lični prtljag. Međutim, već na samom početku pregleda iza vozačkog sedišta pronađena je velika torba prekrivena ćebetom, koja je bila puna različitih setova i pojedinačno upakovanih muških i ženkih časovnika ''Fossil'', ''Diesel'',''Emporio Arman'' i ''Michael Kors", saopštili suiz Uprave carine.

Uprava Carina

 

Potom je još nekoliko velikih torbi identičnog sadržaja pronađeno i u prtljažniku automobila ispod kofera sa ličnim stvarima. Iz Uprave carina navode da će otkriveni satovi, očigledno namenjeni daljoj preprodaji, biti zadržani do okončanja prekršajnog postupka koji je protiv vozača (34) pokrenut pred nadležnim sudom.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija