Aktuelno

Četvorica mladića poginula kod Užica: Auto udario u stenu i prevrnuo se, troje stradalo na mestu, četvrti u bolnici

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/09/2022

-

09:22

Četvorica mladića poginula kod Užica: Auto udario u stenu i prevrnuo se, troje stradalo na mestu, četvrti u bolnici
Četvorica mladića poginula kod Užica: Auto udario u stenu i prevrnuo se, troje stradalo na mestu, četvrti u bolnici - Copyright Tanjug Video

veličina teksta

Aa Aa

Četiri osobe stradale su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu Užice - Zlatibor. Kako je potvrđeno za Euronews Srbija u policiji u Užicu, tri osobe stradale su na licu mesta, dok je jedna osoba preminula u bolnici i Užicu od posledica povreda.

Nesreće se dogodila jutros u 5.30, na putu od Užica prema Zlatiboru, kod mesta Surduk.

U nesreći je  učestvovalo putničko vozilo marke BMW, slovenačkih registarskih tablica, a kako navodi RTS, do nesreće je došlo pošto je automobil udario u bankinu i u stenu, i potom se prevrnuo.

Kako je rekao za Tanjug Aleksandar Lojanica iz Opšte bolnice u Užicu, stradala su četiri mladića iz Užica, S.Dž. (21), U.D. (22), V.M. (27) i N.D. (19).

"Pacijent star 21 godinu dovezen je u bolnicu sa povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći. Intubiran je na terenu, na prijemno odeljenje stigao je bez znakova života, bez svesti, bez pulsa, bez merljive tenzije, proširenih neaktivnih zenica", objasnio je dr Damnjanović i dodao da je pokušana reanimacija uz anesteziju, ali da je u 06.15 časova konstatovana smrt.

Tanjug Video

 

Saobraćaj je na tom delu puta bio obustavljen od 5:30 do 7:50 sati.

Više informacija biće poznato nakon istrage.

Gradonačelnica Užica Jelena Raković Radivojević donela je odluku da sutra 12, septembra zbog pogibije četvorice mladića u gradu bude Dan žalosti.

Komentari (0)

Srbija