Aktuelno

Uhapšeni Albanci osumnjičeni da su ranili oca i sina u Babinom Mostu

Komentari

Autor: Tanjug

13/09/2022

-

10:22

Uhapšeni Albanci osumnjičeni da su ranili oca i sina u Babinom Mostu
Uhapšeni Albanci osumnjičeni da su ranili oca i sina u Babinom Mostu - Copyright Printscreen/RTS

veličina teksta

Aa Aa

Dvojica Albanaca osumnjičena da su sinoć u Babinom Mostu kod Obilića teško ranili Nemanju Mitrovića (19) i njegovog oca Sašu, uhapšeni su, saznaje Tanjug.

Jedan od uhapšenih je iz porodice Šabani. Kako je ranije saopštila Kancelarija za KiM, mladić Nemanja Mitrović (19) iz Babinog Mosta izboden je kasno sinoć u rame i u predelu vrata od strane lokalne albanske porodice koja ih već duže vreme maltretira.

Sa Nemanjom je po rukama i stomaku isečen i njegov otac Saša koji je pokušao da odbrani sina, navedeno je u saopštenju.

Otac i sin su prevezeni u KBC Priština, a tokom noći transportovani su u KBC Kosovska Mitrovica, gde je Nemanji urađena kompletna dijagnostika i on je smešten na odeljenje hirurgije.

Njihovo stanje je, prema rečima direktora KBC Kosovska Mitrovica Zlatan Eleka trenutno stabilno i oni se nalaze na odeljenju hirurgije, a pod 24-časovnim nadzorom dežurnih hirurških ekipa.

Direktor Kancelarije za KIM Petar Petković saopštio je da je činjenica da je Nemanja Mitrović uboden u predelu vrata, jasno ukazuje da je reč o pokušaju ubistva, kao i da će Kancelarija pružiti pravnu pomoć porodici kako bi lokalni Albanac iz porodice Šabani odgovarao za svoja zlodela.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija