Aktuelno

Od ponoći bez vode delovi pet beogradskih opština

Komentari

Autor: Euronews Srbija

28/10/2022

-

20:47

Od ponoći bez vode delovi pet beogradskih opština
Voda sa česme - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zbog hitne sanacije defekta na potisnom magistralnom cevovodu fabrike vode Makiš bez vode večeras od 23.30 časova biće delovi Čukarice, Voždovca, Rakovice, Barajeva i Lazarevca, saopštio je Beoinfo.

Prema najavama umanjen pritisak i prekide u vodosnabdevanju imaće potrošači u pojedinim naseljima i ulicama do nedelje, 30. oktobra.

Beogradski vodovod i kanalizacija, navodi da će probleme u vodosnabdevanju imati stanovnici Resnika, Rupčine, Ostružnice, Pećana, Sremčice, Velike Moštanice, Leštana, Boleča, Meljaka, Nenadovca, Baćevca, Plandišta, Glumčevog brda, Stare Lipovice, Srednjeg kraja, Stražarije, Karaule i Trebeža, te zoneTranšped i IKEA - komercijalna

Od subote u šest sati do nedelje u šest sati, hitna sanacija će se odraziti i na vodosnabdevanje sledećih naselja: Umka, Rušanj, Dražanovac, Barajevo, Baljevac, Vrbovno, Leskovac, Stepojevac, Prnjavor, Trešnja, Put za Malu Ivanču i Kragujevački put (od skretanja za Malu Ivanču do Prnjavora).

Za sve prioritetne potrošače obezbeđene su cisterne s vodom za piće, a iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za osnovne potrebe.

Stabilizacija u vodosnabdevanju svih potrošača se očekuje do nedelje u šest sati.

Komentari (0)

Srbija