Aktuelno

Radnica dostave hrane pretučena u Novom Pazaru: "Udario me je pesnicom u lice, pala sam sa bicikla"

Komentari

Autor: Euronews Srbija

11/11/2022

-

09:42

Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Radnicu dostave "Glovo" u Novom Pazaru Nezrinu Kurtanović (22) napao je muškarac dok je obavljala svoj posao. Ona je pretučena, a napadač je priveden u policiju na informativni razgovor.

Nezrina je pretučena kada je došla na adresu na koju je trebalo da isporuči hranu. Međutim osoba koja je trebalo da preuzme dostavu, fizički ju je napala.

"Ulica je bila malo zamračena. Lice mu nisam videla. I onda kad smo se sreli. Rekla sam mu – nisam te videla, bio si u mraku. On je počeo nešto arogantno da mi govori. Ja se ne sećam šta je tačno bilo. Posle toga sam dobila jak udarac pesnicom u facu. I pala sam sa bicikla", rekal je Nezrina.

Ona je istakla da fizičkom napadu nije prethodio nikakav incident.

"Apsolutno nikakvu uvredu mu nisam uputila i nikakve ružne reči. Lik me prvo uhvatio za kapu. Valjda nije preoznao. Ne znam stvarno koji je bio njegov problem", ona je navela.

Nakon incidenta Nezrina je obavestila kolege koje su brzo došle na mesto napada, kao i novopazarsku policiju.

Euronews Srbija

 

"Dobio sam poziv od koleginice Nezrine koja jedna od naših najboljih dostavljača, da je doživela neku neprijatnost. Bila je uplakana, nisam uopšte u trenutku razumeo šta je, samo sam je pitao gde je. Hvala svim kolegama koji su došli, tu se stvorilo 20 momaka koji su stali uz nju i svi smo zatečeni", rekao je jedan od radnika dostave. 

Radnicu je najpre zbrinula Hitna pomoć, a nakon toga je upućena na Odeljenje hirurgije da se utvrdi stepen povreda. 

Polciija je po prijavi izašla na lice mesta i privela je napadača. Nakon informativnog razgovora pušten je na slobodu, a oštećena je upućena na mogućnost podnođenja krivične prijave u privatnoj režiji zbog nanošenja lakih telesnih povreda.

Euronews Srbija

 

Nezrina je rekla da će povrede proći, ali je napomenula da je mnogo više boli to što je napadnuta u svom gradu, od svog sugrađanina, komšije i to bez razloga.

 

Komentari (0)

Srbija