Aktuelno

Kruševačko tužilaštvo formiralo predmet zbog incidenta u Tehničkoj školi u Trsteniku

Komentari

Autor: Tanjug

24/11/2022

-

11:02

Kruševačko tužilaštvo formiralo predmet zbog incidenta u Tehničkoj školi u Trsteniku
Kruševačko tužilaštvo formiralo predmet zbog incidenta u Tehničkoj školi u Trsteniku - Copyright Tanjug Video, Prinskrin/TikTok

veličina teksta

Aa Aa

U Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu formiran je predmet povodom incidenta u školi u Trsteniku u kojoj je oštećena profesorka engleskog jezika M.S, kojoj su učenici izmakli stolicu pa je pala na pod, dok su se oni sve vreme smejali i snimali telefonom.

Predmet je uzet u razmatranje po hitnom postupku i u toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja i podataka, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Kako se navodi, povodom incidenta Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu je dostavljen je izveštaj Policijske stanice u Trsteniku.

Pre nekoliko dana, na društevnim mrežama se pojavio snimak kako đaci izvčae stolicu oštećenoj M.S. nakon čega ona pada na pod, a oni se smeju i snimaju je telefonom.

Na sednici Nastavničkog veća Tehničke škole u Trsteniku koja je održana 23. novembra, jednoglasno je usvojen predlog da zbog ovog incidenta, dvojica učenika budu isključena iz škole, dok je treći učenik podneo zahtev i sam se ispisao.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija