Aktuelno

Tužilaštvu u Velikom Gradištu stigla prijava da je nastavnica ošamarila dete u vrtiću

Komentari

Autor: Euronews Srbija

09/02/2023

-

14:06

Tužilaštvu u Velikom Gradištu stigla prijava da je nastavnica ošamarila dete u vrtiću
Tužilaštvu u Velikom Gradištu stigla prijava da je nastavnica ošamarila dete u vrtiću - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu stigla je krivična prijava protiv nastavnice engleskog jezika u kojoj se ona optužuje da je ošamarila dete u vrtiću Predškolske ustanove "Majski cvet" istureno odeljenje u selu Carevac, potvrđeno je za Euronews Srbija u tom tužilaštvu.

Javni tužilac Saša Milojković kaže da je prijava stigla od roditelja dečaka, da su se najpre obratili domu zdravlja, a zatim policiji.

"Podneta je krivična prijava za krivično delo zlostavljanja i mučenja iz člana 137, stav 1 protiv nastavnice engleskog jezika koja je u dečijem vrtiću bila angažovana po ugovoru. Predavala je engleski deci do sedam godina. Navodno je na času dete bilo nemirno i ona ga je udarila otvorenom šakom po licu i nanela mu crvenilo", kaže Milojković.

Dodaje da je slučaj prijavljen od strane roditelja dečaka najpre domu zdravlja, a zatim policiji.

"Prikupljeni su dokazi i podneta je prijava u redovnom postupku za taj događaj koji je bio 3. februara", naveo je Milojković.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija