Aktuelno

Advokatu Dejanu Lazareviću, osumničenom za učešće u Šarićevoj grupi, zatvorski pritvor zamenjen kućnim

Komentari

Autor: Tanjug

17/02/2023

-

15:20

Advokatu Dejanu Lazareviću,  osumničenom za učešće u Šarićevoj grupi, zatvorski pritvor zamenjen kućnim
Advokatu Dejanu Lazareviću, osumničenom za učešće u Šarićevoj grupi, zatvorski pritvor zamenjen kućnim - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je pritvor advokatu Dejanu Lazareviću, osumnjičenom pripadniku organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, kojima sledeće sedmice počinje suđenje pred Specijalnim sudom.

Sud je usvojio žalbu njegovog branioca pa je Lazareviću odredio meru napuštanja stana uz elektronski nadzor (kućni pritvor uz nanogicu), potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Takođe, Apelacioni sud je rešenje o produženju pritvora Urošu Radovanoviću (Mišiću) vratiio Višem sudu na ponovno odlučivanje.

Sud je odbio žalbe odbrane zbog produženja pritvora u odnosu na optuženog Darka Šarića, Milutina Radovanovića i Danila Stojanovića.

U Specijalnom sudu u Beogradu u ponedeljak počinje suđenje optuženima Darku Šariću i 14 osumnjičenih pripadnika njegove organizovane kriminalne grupe, koji se terete da su izvršili više krivičnih dela, među kojima je i teško ubistvo.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija