Aktuelno

Više javno tužilaštvo u Smederevu: Osumnjičeni za masovno ubistvo će biti saslušan u zakonskom roku

Komentari

Autor: Tanjug

05/05/2023

-

18:47

Više javno tužilaštvo u Smederevu: Osumnjičeni za masovno ubistvo će biti saslušan u zakonskom roku
Više javno tužilaštvo u Smederevu: Osumnjičeni za masovno ubistvo će biti saslušan u zakonskom roku - Copyright Printskrin/RTS

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Smederevu saopštilo je da je na osnovu do sada preduzetih dokaznih radnji i obaveštenja prikupljenih od građana postoje osnovi sumnje da je osumnjičeni U.B., (rođen 11.10.2002. godine), iz Dubone izvršio krivična dela Teško ubistvo, Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i krivično delo otmica.

U.B. se sumnjiči je juče u kasnim večernjim satima i u toku noći, na teritoriji Smedereva i Mladenovca, hicima iz automatskog oružija lišio života osam lica, a 14 je povredio.

"Prilikom pretresa osumnjičenog i prostorija koje je koristio pronađena je veća količina oružja i municije, dok je prilikom bekstva osumnjičeni pretio ubistvom taksisti te ga prinudio da ga odveze do sela na teritoriji opštine Kragujevac, gde je osumnjičeni u toku prepodnevnih časova dana 05.05.2023. godine i pronađen u objektu koji je vlasništvo njegovog ujaka", navedeno je u saopštenju tog tužilaštva.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Smederevu osumnjičenom je određeno zadržavanje od 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti saslušan u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija