Aktuelno

Vučić obišao teško ranjene u pucnjavama u OŠ "Vladislav Ribikar" i Malom Orašju

Komentari

Autor: Tanjug

25/05/2023

-

13:50

Vučić obišao teško ranjene u pucnjavama u OŠ "Vladislav Ribikar" i Malom Orašju
Vučić obišao teško ranjene u pucnjavama u OŠ "Vladislav Ribikar" i Malom Orašju - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je da je danas obišao najteže povređene u masakrima u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Malom Orašju kod Smedereva, koji su na lečenju u Kliničkom centru Srbije. 

Vučić je u video-poruci na Instagramu, na kojoj je ispred Kliničkog centra Srbije sa direktorom KCS Milikom Ašaninom i prvim čovekom Urgentnog centra Markom Ercegovacem, zahvalio njima dvojici, kao i svim lekarima i medicinskim sestrama koji brinu o najteže povređenima i onima koji imaju ortpodske povrede.

Zamolio medije da "govore o divnim ljudima, žrtvama, a ne o ubicama".

"Ovo su naši heroji, a ne ubice. Molim vas, da samo o tome zajednički povedemo računa", poručio je Vučić. 

On je ispod snimka napisao da se nada i veruje u snagu teško povređenih u dva masakra, u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Malom Orašju, da će izdržati sve i pobediti.

"Molim se za njihove živote i brz oporavak", zaključio je Vučić.

Vučić je saopštio i da je, zajedno sa porodicom Aćimović, upalio sveću u Hramu Svetog Save za svu decu ubijenu u OŠ "Vladislav Ribnikar", uključujući i za njihovu ćerku Angelinu.  

"U Hramu, zajedno sa porodicom Aćimović, upalio sam sveću za svu decu ubijenu u školi Vladislav Ribnikar i njihovu ćerku Angelinu. Ubijena deca su sa anđelima, a naše je da se pobrinemo da zločinci dobiju zasluženu kaznu", naveo je Vučić na Instagram nalogu "buducnostsrbijeav".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija