Aktuelno

Er Srbija: Zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu mogla bi da poremeti planirane letove

Komentari

Autor: Tanjug

22/07/2023

-

22:48

Er Srbija:  Zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu mogla bi da poremeti planirane letove
Er Srbija: Zabrana točenja goriva na beogradskom aerodromu mogla bi da poremeti planirane letove - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Zbog današnje zabrane točenja goriva na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ usled nepovoljnih vremenskih uslova, kao i posledičnog gubljenja aerodromskih slotova, može doći do uticaja na saobraćaj Er Srbije, saopšteno je večeras iz srpske nacionalne avio-kompanije. 

Aktuelna zabrana koja je druga od večeras i za koju se procenjuje da bi mogla da traje i do tri časa, mogla bi uticati na saobraćaj Er Srbije u jutarnjem talasu.  

Nadležne službe Er Srbije preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se očuva redovnost saobraćaja, u skladu sa planiranim redom letenja, navode iz Er Srbije. 

 Za više informacija, putnici se mogu obratiti Kontakt centru Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, posetiti airserbia.com ili stranice Er Srbije na društvenim medijima. 

Zbog grmljavine usled najavljenih vremenskih nepogoda, na beogradskom aerodromu je od 21 časa aktuelna zabrana snabdevanja aviona gorivom, u skladu sa odredbama Zakona o vazdušnom saobraćaju i propisanoj bezbednosnoj proceduri, saopšteno je ranije večeras sa aerodroma ''Nikola Tesla''. 

"Napominjemo da ovo ne znači da je aerodrom zatvoren za saobraćaj", navodi se u saopštenju aerodroma.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija