Aktuelno

Uhapšeni osumnjčeni za tuču na slavlju u Aleksincu u kojoj je nastradao mladić

Komentari

Autor: Blic, RTS

19/05/2021

-

11:13

Uhapšeni osumnjčeni za tuču na slavlju u Aleksincu u kojoj je nastradao mladić
Uhapšeni osumnjčeni za tuču na slavlju u Aleksincu u kojoj je nastradao mladić - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Nišu uhapsila je trojicu osumnjičenih za učešće u tuči na rođendanskoj proslavi u Aleksincu u kojoj je povredama podlegao Aleksa S. (26).  

U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, identifikovan je i uhapšen O. P. (2003) zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda sa smrtnim ishodom. 

Pored O. P. policija je uhapsila i M. S. (1995) i Z. T. (2003) iz Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršili krivično delo učestvovanje u tuči, prenosi RTS.  

Sumnja se da je O. P, 16. maja, u jednom restoranu u Aleksincu udario mladića i naneo mu tečke telesne povrede od kojih je preminuo.  

M. S. i Z. T. se sumnjiče da su u istom restoranu učestvovali u tuči. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu. 

Kobna ruča se dogodila u nedelju, apolicija je intervenisala oko 20 časova.

Mladić je sa teškim telesnim povredama prebačem u Klinički centar u Nišu, nakon što mu je prva pomoć pružena u aleksinačkoj bolnici. 

Blic je preneo izjavu rođake nastradalog Alekse, koja je rekla da je na proslavi došlo so dukoba među mladićima. Ona je navela da je Aleksa izbačen iz restorana na pločnik.  

Komentari (0)

Srbija