Društvo

Kamioni čekaju sedam sati na izlaz iz Srbije na prelazu Batrovci

Komentari

Autor: Tanjug

25/10/2023

-

07:23

Kamioni čekaju sedam sati na izlaz iz Srbije na prelazu Batrovci
Horgoš - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Prema informacijama Uprave granične policije, teretna vozila jutros čekaju sedam sati na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama AMSS-a, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja vozila dok kamioni čekaju po pet sati na prelazima Horgoš i Bezdan, na izlazu iz zemlje.

Tri sata je zadržavanje teretnih vozila na prelazu Kelebija, na izlazu, 120 minuta na izlazu iz Srbije na prelazu Šid, a po jedan sat na prelazima Bogojevo i Bačka Palanka.

Povremeno slaba kiša danas može donositi promenljivo stanje kolovoza, pa AMSS savetuje sporiju vožnju i pored naizgled povoljnih vremenskih prilika, jer vozače mogu iznenaditi vlažne deonice puteva zbog kojih je proklizavanje vozila zbog neprilagođene brzine neočekivano. 

Vozače još uvek prate dobre vremenske prilike, sem magle koja je karakteristična pojava za jesenja jutra.

Na deonici Niš-Bela Palanka danas radovi

Na deonici Niš – Bela Palanka, državnog puta I A reda broj 4, danas će od sedam do 17 časova, izvoditi radovi na rehabilitaciji kolovoza, u oba smera, saopštilo je jutros Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Tokom izvođenja radova, u smeru Niš - Bela Palanka, za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. 

U smeru Bela Palanka - Niš, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati voznom saobraćajnom trakom. Radovi će biti obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, navode "Putevi Srbije".

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija