Društvo

Šapić apelovao da se prekine sa svakodnevnim dojavama o bombi u školama

Komentari

Autor: Tanjug

08/12/2023

-

13:04

Šapić apelovao da se prekine sa svakodnevnim dojavama o bombi u školama
Beoinfo - Copyright Beoinfo

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić osudio je danas neodgovorno ponašanje pojedinaca koji svakodnevno dojavljuju podmetanje bombi u beogradskim školama i tako maltretiraju decu i zaposlene.

"Najljubaznije vas molim i trudiću se da rečima ne pokažem gnev i bes koji me je obuzeo, kad su mi i jutros javili da ne prestaju dojave o bombama po beogradskim školama, koje već danima traju i kojima se danima maltretiraju sva deca i zaposleni u njima. Apelujem i preklinjem, da prestanete sa ovim i da potražite neko drugo mesto gde ćete skupljati poene pred izbore, a da ostavite škole i decu na miru, jer će se porazboljevati", poručio je Šapić. 

On je dodao da nijedna funkcija nije vredna toga da deca, umesto na nastavi, moraju da provode vreme van škole. 

"Da se smrzavaju i ne daj bože razbole, dok se po proceduri ne proveri bezbednost školskih objekata od prijavljenih eksplozivnih naprava. Maltretirajte mene i sve one za koje smatrate da stoje na putu vaše sreće, ali molim vas, ostavite decu na miru. Još jednom apelujem da se oni koji se ponašaju neodgovorno dozovu pameti i da decu isključe iz svega ovoga", rekao je Šapić.

On je podsetio da ovo nije prvi slučaj i da je i ranije bilo dojava o bombama, i u vozilima u javnom prevozu, ali da je zloupotreba dece nešto beskrupulozno, preneo je Beoinfo. 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija