Društvo

Roditelji zaboravili ćerku kod Niša, primetili da je nema kod Lapova

Komentari

Autor: Tanjug

09/08/2021

-

13:49

Roditelji zaboravili ćerku kod Niša, primetili da je nema kod Lapova
Roditelji zaboravili ćerku kod Niša, primetili da je nema kod Lapova - Copyright Tanjug/Pres Služba NIS-a

veličina teksta

Aa Aa

Turska porodica koja se sa odmora iz domovine vraćala u zapadnu Evropu, zaboravila je na benzinskoj pumpi 14. godišnju ćerku.

Nestanak deteta primetili su tek u Lapovu, pa su alarmirali tamošnju policiju koja je obavestila niške kolege, pa je devojčica zbrinuta do povratka roditelja, prenosi Telegraf.rs.

Kako portal saznaje, nesvakidašnji događaj odigrao se 7. avgusta na pumpi na deonici autoputa Beograd - Niš.

"Devojčica i njen brat su spavali na zadnjem sedištu automobila kada su roditelji napustili vozilo. Tokom njihovog odsustva i 14.godišnjakinja je izašla iz kola, ali se mimoišla sa ocem i majkom. Oni su ušli u automobil i nastavili put, a da deteta nema primetili su tek kod Lapova, kada se dečak probudio i rekao im da mu je sestra nestala", rekli su sagovornici upoznati sa slučajem.

Turski državljani otišli su u Policijsku stanicu Lapovo i zatražili pomoć, nakon čega je alarmirana i niška policija.

Prema izvorima Telegrafa, policijski službenici PU Niš odmah su otišli na benzinsku pumpu i zatekli tinejdžerku kako sedi na klupi. Kod sebe je imala putnu ispravu, pa je potvrđeno da je reč o devojčici koju roditelji traže.

Policajci su ostali uz devojčicu sve dok je roditelji nisu preuzeli i nastavili put.

U škoj Policijskoj upravi potvrđeno je da su njihovi službenici zbrinuli maloletnu devojčicu zatečenu na benzinskoj pumpi u okolini Niša do dolaska roditelja.

Komentari (0)

Srbija