Društvo

Putnička vozila na Preševu čekaju 160 minuta, od večeras radovi na Pančevačkom mostu

Komentari

Autor: Tanjug

03/09/2021

-

18:34

Putnička vozila na Preševu čekaju 160 minuta, od večeras radovi na Pančevačkom mostu
Putnička vozila na Preševu čekaju 160 minuta, od večeras radovi na Pančevačkom mostu - Copyright MUP

veličina teksta

Aa Aa

Vozače danas očekuju uglavnom suvi kolovozi i dobra vidljivost, dok je na deonicama koje prolaze kroz stenske useke i klisure moguća pojava odrona, upozorio je Auto-moto savez Srbije u najnovijem saopštenju o stanju na putevima i graničnim prelazima.

AMSS  najavljuje da će do 17. septembra od 7 do 15 časova zbog radova na redovnom održavanju deonice Prokuplje (Orljane) - Malošište, u mestu Mekiš saobraćaj da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

U naredna dva dana od 7 do 17 časova biće izmenjen režim saobraćaja na deonici petlja Sirig - naplatna stanica Novi Sad Jug, u smeru Subotica - Beograd i to tako što će se saobraćaj odvijati voznom trakom, dok će preticajna biti zatvorena po segmentima od po 5000 metara, kako radovi na košenju budu pomerani.

Do 15. oktobra zbog izgradnje sektora B6 Obilaznice oko Beograda biće izmenjen režim saobraćaja na deonici petlja Beli Potok - tunel Straževica. U zoni radova koja se nalazi 400 metara od kružnog toka Resnika, u smeru ka Bubanj Potoku, saobraćaj će biti izmešten na prošireni deo kolovoza u dužini od 170 metara.

Od večeras radovi na Pančevačkom mostu

Od večeras u 21 čas do 6. septembra do 5 sati izvodiće se radovi na sanaciji oštećene dilatacione spojnice na Pančevačkom mostu, na deonici Beograd - Pančevo, u smeru ka Beogradu. Radovi će se izvoditi u desnoj saobraćajnoj traci a saobraćaj će se, u smeru ka Beogradu, odvijati levom trakom.

Do 10. septembra u periodu od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na popravci kolovoza na deonici od Brzeća do Rendarske Krivine na Kopaoniku.

U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac je Brus - Milentija - Osredci - Kriva Reka - Rendarska Krivina.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:15 časova, na putničkim terminalima graničnih prelaza čeka se 50 minuta na Gradini prilikom ulaska u zemlju, a 160 minuta na Preševu.

Na teretnim terminalima vozila čekaju samo na Batrovcima i to prilikom izlaska iz zemlje 120 minuta.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija