Društvo

Bez čekanja na granicama i naplatnim rampama

Komentari

Autor: Tanjug

05/09/2021

-

08:41

Bez čekanja na granicama i naplatnim rampama
Bez čekanja na granicama i naplatnim rampama - Copyright RINA

veličina teksta

Aa Aa

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, ovog jutra nema zadržavanja, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5.45 sati, na teretnim terminalima naših graničnih prelaza takođe nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

"Putevi Srbije" upozoravaju na radove na Pančevačkom mostu koji će trajati do 6. septembra do 5 sati i zbog kojih će se saobraćaj ka Beogradu odvijati levom saobraćajnom trakom.

Od Brzeća do Rendarske krivine na Kopaoniku do 10. septembra odvijaće se radovi na popravci kolovoza, zbog čega će se saobraćaj odvijati povremenim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac je Brus-Milentija-Osredci-Kriva Reka-Rendarska Krivina.

Izmenjen je režim saobraćaja na deonici Bajmok-Sombor, od izlaza iz naseljenog mesta Aleksa Šantić do ulaza u naseljeno mesto Svetozar Miletić. 

Na deonici Sukovo - Trnski Odorovci, u kanjonu Jerme u toku su radovi koji će trajati do 10. septembra, a saobraćaj se u zoni radova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija