Novosti

Manje gužve za putnička vozila na graničnim prelazima, AMSS upozorio na mokre kolovoze

Komentari

Autor: Tanjug

17/08/2021

-

18:55

Manje gužve za putnička vozila na graničnim prelazima, AMSS upozorio na mokre kolovoze
Manje gužve za putnička vozila na graničnim prelazima, AMSS upozorio na mokre kolovoze - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je večeras da najavljena promena vremena i mogući mokri kolovozi zbog povremenih padavina mogu otežati uslove za vožnju, iako će pad temperature učiniti vožnju prijatnijom.

Kako su saopštili "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji vozila na Gostunu na izlazu čekaju 30 minuta, a na Kotromanu 40.

Na teretnim terminalima vozila na izlaz na Horgošu i Kelebiji čekaju četiri sata, na Batrovcima i kod Šida 60 minuta, a na Kotromanu 40.

Izmene u saobraćaju

Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmenjeni režim saobraćaja na Iriškom vencu kod mesta Paragovo iz pravca Novog Sada, gde na usponu zbog kamiona kojem se prosula roba po putu vozila mogu da prođu samo levom saobraćajnom trakom.

Kamion je obeležen adekvatnom signalizacijom, te Putevi Srbije apeluju na vozače da prilagode brzinu kretanja.

Na Obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija normalno.

Na auto-putu kod petlje Žednik sutra od 15 časova biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake u smeru Subotica - Novi Sad.

Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu biće preusmeren u preticajnu traku suprotnog smera.

U smeru Granični prelaz Horgoš-Novi Sad biće zatvorena petlja Žednik, a alternativni putni pravci su petlja Subotica Jug i petlja Bačka Topola.

Uključenje i isključenje na petlji Žednik iz pravca Novog Sada ka Subotici biće u funkciji.

Na putu Boljevac - Knjaževac od sutra do 20. avgusta biće povremeno obustavljan saobraćaj kod mesta Lepena i to od 8.30 do 11.30 i od 12.15 do 15.30 časova.

Saobraćaj će do 31. avgusta biti obustaljen i na deonici Kraljevo-Mataruška i to zbog radova na rehabilitaciji puta, a tokom obustave neće biti omogućen prilaz Mataruškoj Banji iz pravca Ušće-Kraljevo.

Komentari (0)

Putovanja