Društvo

Zatvorena petlja Požarevac, kamioni na granici čekaju do tri sata

Komentari

Autor: Tanjug

07/10/2021

-

10:31

Zatvorena petlja Požarevac, kamioni na granici čekaju do tri sata
Zatvorena petlja Požarevac, kamioni na granici čekaju do tri sata - Copyright Euronews/Ljiljana Pavlović

veličina teksta

Aa Aa

Na graničnim prelazima Batrovci, Šid i Gradina na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretna vozila je tri sata, dok je na Kelebiji zadržavanje za teretnjake sat vremena.

Zbog radova na sanaciji kolovoza od danas do 17. oktobra za saobraćaj će biti zatvorena petlja Požarevac, saopštili su Putevi Srbije.

Kako se navodi, u smeru Beograd-Niš biće zatvorene izlivna rampa Beograd-ožarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo - Niš.

Saobraćaj će se preusmeravati preko petlji Smederevo i Kolari.

Putevi Srbije saopštili su i da će na petlji Lasta danas i sutra od 23 do 5 časova biti izvedeni radovi na čišćenju ivičnih traka, koji će se izvoditi u preticajnoj saobraćajnoj traci u oba smera.

Takođe, od petlje Novi Sad Jug do petlje Kovilj, u smeru ka Beogradu, od 7 do 17 časova će zbog radova za saobraćaj biti zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Na deonici Bovan - Knjaževac u toku su radovi na asfaltiranju uz naizmenično propuštanje vozila, koji će se izvoditi do 15. oktobra od 7 do 17 časova.

Na putu Žabari - Četereže do 30. novembra izvode se radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila, dodaje se u saopštenju.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija