Društvo

AMSS: Dobra prohodnost na putevima Srbije, tokom popodneva očekuje se povećan intenzitet saobraćaja

Komentari

Autor: Tanjug

11/02/2022

-

08:07

AMSS: Dobra prohodnost na putevima Srbije, tokom popodneva očekuje se povećan intenzitet saobraćaja
Saobraćajni znak - Copyright Tanjug/Dušan Aničić

veličina teksta

Aa Aa

Prolećne temperature donose bolju prohodnost puteva, ali i veći broj vozila i pojačan saobraćaj, pred nama je vikend koji će mnogi spojiti sa danom državnosti, a počinje i kraći raspust za osnovne i srednje škole.

Zbog toga će već sa prvim popodnevnim satima saobraćaj biti pojačan prvo na izlaznim putevima iz većih gradova, a zatim i na svim ostalim putnim pracima, posebno onim koji vode ka vikend naseljima ili omiljenim skijalištima na kojima ima dovoljno snega za ljubitelje zimskih sportova, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Saobraćaj će biti pojačan i na autoput "Miloš Veliki" što će uticati da se na pojedinim naplatnim rampama formiraju kolone vozila zbog kojih može biti potrebno više vremena za prolazak pojedinih, zato ukoliko nemate uređaj za elektronsku naplatu, pripremite tačan iznos putarine kako bi ubrazali protok kroz kanale. Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Batrovci zadržavaju se dva sata, a na Horgošu sat i po.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija