Društvo

Potera u centru Beograda: Maloletnik na motociklu bežao od policije, udarao u vozila MUP-a, pa napravio karambol

Komentari

Autor: Tanjug

20/02/2022

-

19:08

Potera u centru Beograda: Maloletnik na motociklu bežao od policije, udarao u vozila MUP-a, pa napravio karambol
Potera u centru Beograda: Maloletnik na motociklu bežao od policije, udarao u vozila MUP-a, pa napravio karambol - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu podneće krivičnu prijavu protiv sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da je danas učinio krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Kako se sumnja, on se danas u Ulici Vojvode Stepe, upravljajući motociklom, oglušio o policijsko naređenje da se zaustavi i udaljio niz ulicu, nakon čega je udario u policijsko vozilo, saopšteno je iz MUP-a.

Potom je, krećući se istom ulicom u kontra smeru udario u još jedno policijsko vozilo i parkirani automobil, i tom prilikom nije bilo povređenih osoba, već je nastala materijalna šteta.

Daljom proverom policijski službenici su utvrdili da mladić nema saobraćajnu dozvolu za kategoriju vozila kojom upravlja, kao i da je upravljao neregistrovanim motociklom, dok je droga testom ustanovljeno da je pozitivan na kanabis, zbog čega će protiv njega biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Takođe, policija je pregledom motocikla pronašla kesicu opojne droge za koju se sumnja da je marihuana.

Protiv sedamnaestogodišnjaka će biti podneta krivična prijava Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, dodaje se u saopštenju.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija