Društvo

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima, na Batrovcima teretnjaci čekaju oko četiri sata

Komentari

Autor: Tanjug

14/04/2022

-

08:42

Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima, na Batrovcima teretnjaci čekaju oko četiri sata
Izmene u saobraćaju zbog radova na putevima, na Batrovcima teretnjaci čekaju oko četiri sata - Copyright Euronews/Emil Čonkić

veličina teksta

Aa Aa

Prema podacima Puteva Srbije, do 31. oktobra ove godine na deonici Miloševa Kula, zbog oštećenja mosta saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Na deonici Kokin Brod - Pribojska Banja do 29.aprila od 7 do 16 časova, planirani su radovi na rehabilitaciji kolovoza, na deonici Kokin Brod - Pribojska Banja, uz naizmenično propuštanje vozila i semaforsku signalizaciju.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja "Ražanj" - petlja "Pojate", planirani su radovi na rehabilitaciji kolovoza do 6. maja. Za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, smer Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

Na deonici Titelski most - Perlez - radovi na rehabilitaciji od 7 do 17 časova do 31.maja saobraćaj se odvija jednosmerno naizmeničnim propuštanjem vozila. Na deonici Vršac - Straža, biće izvođeni radovi na sanaciji pločastih propusta do 01. jula uz naizmenično propuštanje vozila jednom kolovoznom trakom.

Na oblizanici oko Beograda usporen saobraćaj

Prema informacijama Puteva Srbije, na obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, saobraćaj se odvija usporeno.

Putevi Srbije apeluju na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Javnost će biti blagovremeno obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu, navedeno je u saopštenju.

Sa druge strane, prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila se zadržavaju četiri sata. Na graničnom prelazu Gradina teretnjaci čekaju oko dva sata, a na Horgošu oko 90 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija