Društvo

Bez gužvi na naplatnim rampama i graničnim prelazima

Komentari

Autor: Tanjug

04/05/2022

-

19:02

Bez gužvi na naplatnim rampama i graničnim prelazima
Tanjug/Zoran Žestić - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila, saopšteno je večeras iz JP ''Putevi Srbije''.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila. Na auto-putu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, u smeru Šid-Beograd, do 15. maja obavljhaće se radovi na zameni zaštitne žičane ograde u putnom pojasu.

Za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka. Radovi će se pomerati sukcesivno do 400 metara, u toku svetlog dela dana. Na putu Bor - Zagrađe, u mestu Slatina, od sutra će se obavljati radovi na popravci mosta preko Borske reke. Saobraćaj će se preko mosta odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz pomoć semaforske signalizacije.

Planirani rok završetka radova je 75 kalendarskih dana, navode iz ''Puteva Srbije''. Titelski most - Perlez, radovi na rehabilitaciji od 7 do 17 časova, do 31. maja, uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Požarevac, do 6. juna, radovi na rehabilitaciji na mostu. Saobraćaj se odvija jednom-slobodnom saobraćajnom trakom. Zatvoren je krak petlje Beograd-Požarevac i Požarevac-Niš. Alternativni pravac je petlja Smederevo.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija