Društvo

Vesić: Fajnal for Beogradu doneo 20.000 gostiju i skoro 30 miliona evra

Komentari

Autor: Tanjug

21/05/2022

-

23:43

Vesić: Fajnal for Beogradu doneo 20.000 gostiju i skoro 30 miliona evra
Vesić: Fajnal for Beogradu doneo 20.000 gostiju i skoro 30 miliona evra - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izrazio je večeras veliko zadovoljstvo zbog činjenice da je Beograd bio domaćin fajnal-fora košarkaške Evrolige, uputivši čestitke i zahvalnost svim timovima koji su učestvovali na turniru.

"To može samo Beograd. Dva puta domaćin F4 za četiri godine, 20.000 gostiju, predivna promocija sporta i Beograda, direktan prenos utakmice u preko 70 zemalja", poručio je Vesić, kako je saopšteno iz njegovog kabineta.

On je precizirao i da je Beograd zaradio skoro 30 miliona evra od ovog turnira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Vesic (@vesicg)

"Večeras nema srećnijeg čoveka od mene. Još jedna pobeda svih nas. Još jedna pobeda Beograda", poručio je Vesić.

"Zato što smo bili hrabri i kandidovali se za organizaciju turnira kada niko u Evropi nije smeo! Zato što smo verovali u sebe da možemo ono što drugi ne mogu! Zato što volimo svoj grad, borimo se i živimo za njega. Zato što nam je slava Beograda važnija od lične slave. Zato što želimo da Beograd bude najbolji", dodao je zamenik gradonačelnika i predsednik Počasnog odbora za organizaciju završnog turnira Evrolige u košarci.

Košarkašima Efesa slava i titula, a košarkašima Reala, Olimpijakosa i Barselone, kako je naveo, zahvalnost jer su bili deo velikog sportskog spektakla.

"Hvala svima koji su bili deo ovog velikog turnira! Košarkašima, trenerima, našim prijateljima iz Evrolige, navijačima, novinarima, Beograđankama i Beograđanima koji su učestvovali u organizaciji, volonterkama i volonterima, policiji i komunalnoj miliciji. Beograd je ponosan na sve vas. Nije bilo lako nadmašiti turnir iz 2018. godine ali organizacija ovog turnira je bila bolja", poručio je Vesić.

Komentari (0)

Srbija