Društvo

Gužve na graničnim prelazima: Pri ulasku u zemlju se čeka oko 45 minuta, teretna vozila na Horgošu i do dva sata

Komentari

Autor: Tanjug

01/07/2022

-

18:39

Gužve na graničnim prelazima:  Pri ulasku u zemlju se čeka oko 45 minuta, teretna vozila na Horgošu i do dva sata
Gužve na graničnim prelazima: Pri ulasku u zemlju se čeka oko 45 minuta, teretna vozila na Horgošu i do dva sata - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

veličina teksta

Aa Aa

Putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci prilikom ulaska u zemlju čekaju 45 minuta, na Gradini prilikom izlaska čekaju 30, dok na prelazu Kotroman čekaju 40 minuta.

Teretna vozila, prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na Horgošu čekaju 120 minuta, a na Batrovcima i prelazu Sremska Rača 60, a na Kotromanu 40 minuta.

Putevi Srbije upozoravaju obustavu saobraćaja na deonici Žarkovac-Putinci, gde će od 2. do 8. jula da se odvijaju radovi na redovnom održavanju i rehabilitaciji puta. Alternativni putni pravac je Ruma- Dobrinci-Pećinci-Golubinci-Putinci.

Na deonici petlja Horgoš-petlja Subotica-SEVER, u smeru ka graničnom prelazu Horgoš-Novi Sad do 15. jula planirani su radovi na demontaži i montaži zaštitne ograde na putu, a za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Radovi na rehabilitaciji puta i na deonici Dobra-Donji Milanovac do 29. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Obustava saobraćaja na snazi je i na deonici Gložan - Begeč i to do 01. avgusta, a alternativni putni pravac je Bačka Palanka-Gložan-Bački Petrovac-Planta-Futog.

Produžavaju se radovi na deonici petlja Pojate-petlja Paraćin do 15. jula, a za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Niš-Beograd, dok se on odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom u smeru Beograd-Niš.

Komentari (0)

Srbija