Društvo

Duh Njujorka u centru Beograda: Jedinstveni stambeni objekat Central Plaza kreće gradnju

Komentari

Autor: Promo

06/09/2022

-

12:33

Duh Njujorka u centru Beograda: Jedinstveni stambeni objekat Central Plaza kreće gradnju
Promo - Copyright Promo

veličina teksta

Aa Aa

U centru starog dela grada, u neposrednoj blizini Slavije, Karađorđevog parka i Hrama Svetog Save, počela je izgradnja jedinstvenog stambenog objekta Central Plaza, sofisticirane arhitekture koja neodoljivo podseća na njujorški hotel Plaza. Projekat će odlikovati kamena fasada, moderne kolonade, velike staklene površine, komforne terase sakrivene od ulične vreve, sa pažljivo osmišljenim pejzažnim rešenjem kao intregralnim ambijentom terasa svih stanova.

Prestižnost adrese Central Plaze, na uglu ulica Kralja Milutina i Pasterove, nadomak svih gradskih dešavanja, blizina parkova, sportskih centara, nekih od najstarijih i najrenomiranijih osnovnih i srednjih škola, diplomatskih predstavništava, čini budući stambeni objekat jednom od najpoželjnijih lokacija za život u Beogradu.

Kao idealno mesto kako za porodičan tako i za užurban single ritam, Central Plaza na deset spratova nudi ukupno 63 stambene jedinice, po strukturi od dvosobnih do petosobnih, pri čemu je poseban fokus enterijerskih rešenja upravo raznovrsnost kvadratura i tipova stanova u okviru iste strukture. Tako su na izboru kupcima dva tipa dvosobnog stana, tri tipa trosobnih jedinica, dva tipa četvorosobnih i dva tipa petosobnih stanova, u potpunosti prilagođenih uživanju budućih vlasnika.

U prizemlju Central Plaze će se nalaziti maloprodajni i uslužni sadržaji, dok je sam garažni deo planiran na čak četiri nivoa podzemne garaže, pri čemu se najnižim nivoima pristupa zasebnim autoliftovima kako bi se obezbedila maksimalna brzina i komoditet parkiranja stanara.

Promo

 

Da ekskluzivnost lokacije prati i besprekorni kvalitet radova, odabir završnih materijala i opreme, govori i činjenica da svaki stan ima nezavisnu toplotnu pumpu, kupatila podno grejanje, pri čemu se kupcima nudi mogućnost izbora nekih od završnih materijala koji daju lični pečat enterijeru budućeg doma. Personalizovan je i izbor parketa koji se specijalno proizvodi pod brendom Central Plaze u natur boji prirodnog hrasta i opciono u tamnoj boji, kao i izbor dezena granitne keramike renomiranog italijanskog brenda. Samom osećaju luksuznosti doprinosi i visina ulaznih i enterijerskih vrata od 2.5m, ali i komoditet da ključnim uređajima u svom domu budući vlasnici mogu da upravljaju gde god da se nalaze pomoću smarthouse sistema.

Planirani završetak gradnje se očekuje do leta 2024. godine, a zaintresovanima je na raspolaganju prodajni tim vodeće konsultantske kuće za nekretnine u Srbiji – CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, ekskluzivnog zastupnika za prodaju Central Plaze. Rezervacije kao i prvi ugovori su već u realizaciji, a prodajni salon se nalazi u Svetozara Markovića 52a, uz obezbeđen parking prostor.

Komentari (0)

Srbija