Društvo

Na Kalebiji teretna vozila čekaju pet sati na izlazu iz zemlje

Komentari

Autor: Tanjug

17/10/2022

-

20:17

Na Kalebiji teretna vozila čekaju pet sati na izlazu iz zemlje
Kelebija - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače na izmenu u režimu saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova, pa tako navodi da će od 19. oktobra do 5. novembra biti obustavljen saobraćaj na deonici Chuprija - Despotovac u blizini Chuprije.

Saobraćaj će se zbog radova na pojačanom održavanju puta odvijati iz Ćuprije regionalnim putevima koji vode preko Glogovca, Medveđe i Despotovca.

Od 17.oktobra do 20. novembra od 7 do 17 časova izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza na deonici Aranđelovac- Banja- Topola, kod Banje. Tokom izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila mobilnim semaforima ili alternativnim putevima Aranđelovac- Krćevac- Topola.

Do 28. oktobrta produženi su radovi na mostu preko Bresničkog potoka, na deonici Knić - Mrčajevci. U zoni radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Do 1. novembra biće izmenjen režim saobraćaja na deonici Čačak - Požega, u zoni petlje Pakovraće zbog radova na izgradnji auto-puta E-763 Miloš Veliki, deonica Pakovraće - Požega. U zoni radova biće ograničena brzina kretanja vozila.

Sutra od 9 do 17 časova izvodiće se radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje u desnoj cevi tunela Bancarevo, Sopot i Sarlah, na deonici Niš Istok - Pirot Istok, u smeru ka Pirotu. Radovi će se izvoditi uz obustavu saobraćaja u desnoj cevi tunela, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno kroz levu cev tunela Bancarevo, Sopot i Sarlah.

Od danas do 31. oktobra svakog dana osim nedelje, dvokratno u periodu od 8 do 11 časova i od 13 do 16 časova, biće obustavljan saobraćaj na deonici Ribariće - Brnjak. Nakon 16 časova deonica se normalizuje za saobraćaj.

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17: 15h nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

Na teretnim terminalima vozila čekaju na Kelebiji 300 minuta, na Batrovcima, Horgošu i Šidu 120, a na prelazu Bezdan 60 minuta, sve na izlazu iz zemlje.

Komentari (0)

Srbija