Društvo

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije obišao garnizon Raška

Komentari

Autor: Euronews Srbija

12/11/2022

-

21:56

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije obišao garnizon Raška
Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije - Copyright Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

veličina teksta

Aa Aa

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović obišao je danas sa saradnicima jedinicu iz sastava Brigade veze razmeštenu u garnizonu Raška, saopšteno je na internet stranici Vojske.

Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

 

 

"General Mojsilović je tom prilikom sagledao kapacitete za održavanje neprekidnosti telekomunikaciono-informatičkog obezbeđenja Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i uverio se u odličnu osposobljenost profesionalnog sastava za realizaciju namenskih zadataka", dodaje se u saopštenju. 

Po završetku obilaska, navedeno je, načelnik Generalštaba je odao priznanje pripadnicima jedinice na posvećenom i odgovornom radu istakavši da su u potpunosti odgovorili svom zadatku i stvorili uslove za efikasno funkcionisanje zadejstvovanih telekomunikacionih i informatičkih servisa.

Tanjug/Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije

 

"General Mojsilović je takođe naglasio da će se i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim radom kako na izgradnji sposobnosti Brigade veze, tako i na daljem unapređenju uslova za život i rad pripadnika ove jedinice, koja ima važnu ulogu u realizaciji misija i zadataka Vojske Srbije", zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

Srbija