Društvo

Crni oblaci nad Beogradom - jak pljusak pogodio prestonicu

Komentari

Autor: Euronews

17/05/2021

-

15:50

Crni oblaci nad Beogradom - jak pljusak pogodio prestonicu
Crni oblaci nad Beogradom - jak pljusak pogodio prestonicu - Copyright Naxy kamere

veličina teksta

Aa Aa

Jak pljusak spustio se na Beograd. To je dodatno povećalo popodnevne saobraćajne gužve po gradu, a najviše automobila ima na Autokomandi. Zbog kiše, velike su gužve na stajalištima i u vozilima javnog gradskog prevoza.

 

 

Kako korisnici Tvitera pišu nevreme je na Voždovcu, ali i u centru grada.

 

 

RHMZ najavio narandžasti meteoalarm

Inače, Republički hidrometeorološki zavod Srbije objavio je da se danas očekuju kratkotrajne vremenske nepogode – obilniji pljuskovi sa grmljavinom, pojava sugradice i grada i jak, povremeno i olujni, zapadni i severozapadni vetar.

 

Narandžasti meteoalarm, koji označava vreme koje je opasno, upaljen je za gotovo celu Srbiju, odnosno za Bačku, Banat, Srem, Beograd, zapadnu Srbiju, Šumadiju, Pomoravlje, istočnu i jugozapadnu Srbiju.

 

 

 

Pad temperature narednih dana

Što se temperatura tiče, maksimalna dnevna temperatura za suta prognozirana na 21 stepen. U sredu i četvrtak, sledi pad kada će maksimalna temperatura ići do 17 stepeni. Nakon toga sledi porast - 21 u petak i 24 u subotu. 

Naxy kamere

 

Kolaps u saobraćaju

Jako nevreme koje je pogodilo Beograd danas popodne izazvalo je totalni kolaps u saobraćaju. Najgore je na Brankovom mostu na kojem vozila bukvalno – stoje.

Naxy kamere

 

Ništa bolje nije bilo na Gazeli, Autokomandi i deonici auto-puta na Novom Beogradu, o čemu svedoče fotografije sa kamera. 

Komentari (0)

Srbija