Društvo

Kompletirano rukovodstvo u Torlaku: Na čelu Upravnog odbora poznati srpski imunolog

Komentari

Autor: Euronews Srbija

07/02/2023

-

10:35

Kompletirano rukovodstvo u Torlaku: Na čelu Upravnog odbora poznati srpski imunolog
Kompletirano rukovodstvo u Torlaku: Na čelu Upravnog odbora poznati srpski imunolog - Copyright EPA/ANDREJ CUKIC

veličina teksta

Aa Aa

Vlada Srbije imenovala je nove članove Upravnog i Nadzornog odbora Instituta Torlak. Time je kompletirano rukovodstvo te ustanove nakon što je nedavno smenjena direktorka Vera Stoiljković, a na njeno mesto postavljen Luka Dragičević.

Za predsednika Upravnog odbora Torlaka imenovan je imunolog prof. dr Dušan Popadić sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a za članove imenovani su dr Aleksandar Stevanović, Kliničko-bolnički centar "Zvezdara”,dr Vladimir Trajković, Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, Gordan Blagojević, Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak".

Za predsednika Nadzornog odbora Instituta Torlak imenovan je Nedeljko Karakaš, master pravnik, Beogradska akademija poslovnih i umetničkih strukovnih studija, dok su članovi: Marina Šarac, dipl. ekonomista, Univerzitetski klinički centar Srbije, prof. dr Mihajlo Rabrenović, Fakultet za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo,Nikola Ivković, Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak”, Jasminka Kadrić, Institut za virusologiju, vakcine i serume "Torlak”.

Rešenje o imenovanju objavljeno je u Službenom glasniku.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija