Društvo

U prekidu železnički saobraćaj na barskoj pruzi kod Prijepolja

Komentari

Autor: Tanjug

09/03/2023

-

09:46

U prekidu železnički saobraćaj na barskoj pruzi kod Prijepolja
Ilustracija - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Zbog kvara noćas na kontaktnoj mreži na pruzi Prijepolje - Prijepolje Teretna, u prekidu je železnički saobraćaj na ovoj deonici barske pruge, saopštila je "Infrastrukture železnice Srbije", navodeći da će sanacija trajati do sutra uveče.

Ekipe "Infrastrukture železnice Srbije" su na terenu i rade na sanaciji kvara na kontaktnoj mreži na ovom delu barske pruge, ali s obzirom da je potrebno popraviti vozne vodove u dužini od oko 500 metara, procena je da će sanacija ovog dela pruge trajati do sutra uveče, ukoliko ne bude nepredviđenih teškoća, kaže se u saopštenju.

Do kvara je došlo 35 minuta posle ponoći na kontaktnoj mreži i nestanka napona na deonici pruge Prijepolje - Prijepolje Teretna.

Železnička kompanija za prevoz putnika "Srbija Voz" tokom noći organizovala je autobuski prevoz za putnike vozova koji su saobraćali između Beograda i Bara. 

Tako je svih 85 putnika, koji su vozom sinoć krenuli iz Beograd Centra za Bar, autobusima prevezeni iz Priboja do Bijelog Polja, dok je svih 98 putnika iz voza koji je saobraćao iz Bara za Beograd, autobusima prevezeno do Priboja.

"Infrastruktura železnice Srbije" saopštava da nastoji da u što kraćem roku popravi kvar na ovom delu barske pruge i izvinjava se putnicima i korisnicima usluga zbog prekida železničkog saobraćaja.

Komentari (0)

Srbija