Društvo

Prorektor Univerziteta u Beogradu: Presudu Upravnog suda o doktoratu Siniše Malog prosledili smo pravnoj službi

Komentari

Autor: Tanjug

22/03/2023

-

15:40

Prorektor Univerziteta u Beogradu: Presudu Upravnog suda o doktoratu Siniše Malog prosledili smo pravnoj službi
Prorektor Univerziteta u Beogradu: Presudu Upravnog suda o doktoratu Siniše Malog prosledili smo pravnoj službi - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Prorektor za nastavu Univerziteta u Beogradu (UB) Dejan Filipović izjavio je danas da je Rektorat prosledio pravnoj službi presudu Upravnog suda kojom se poništava odluka Senata UB da se ministru finansija Siniši Malom poništi diploma doktora nauka i da čekaju stručno mišljenje od kojeg će zavisiti dalje postupanje po tom pitanju.

"Od Upravnog suda je u Rektorat stigla presuda koju smo prosledili našoj službi za pravne poslove da dobijemo mišljenja i tumačenja. U skladu sa tim ćemo videti koji su nam dalji potezi i koje ćemo aktivnosti preduzeti u postupanju po tom slučaju. Mislili smo da je priča oko doktorata ministra finansija Siniše Malog završena", rekao je Filipović odgovarajući na pitanja novinara posle sednice Senata UB.

Upravni sud doneo je presudu kojom je uvažavajući tužbu na odluku o poništavanju diplome doktorskih studija Siniše Malog poništio odluku Senata Univerziteta u Beogradu i predmet vratio Senatu na ponovno odlučivanje. 


 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija