Društvo

Željko Mitrović: Na preporuku predsednika Vučića u najkraćem mogućem roku ukidam Zadrugu

Komentari

Autor: Euronews Srbija

25/05/2023

-

23:17

Željko Mitrović: Na preporuku predsednika Vučića u najkraćem mogućem roku ukidam Zadrugu
Željko Mitrović - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, objavio je na svom Instagram nalogu da će u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinuti rijaliti program "Zadruga".

"Na preporuku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, doneo sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program "Zadruga". Verujem da je jedinstvo Srbije i procena predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa Pinka i mog ličnog interesa", napisao je večeras Mitrović.

 

 

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić večeras je u intervju za TV Pink rekao da je uputio molbu Željku Mitroviću da na ovoj televiziji ukine rijaliti programe i dodao da čeka njegovu rekaciju ovim povodom.

„I zamolio sam ga i rekao mu da jedan deo građana Srbije smatra da rijaliti nije dobra stvar i da ja znam kakav je njegov stav i gledalaca Srbije koji to gledaju, ali to je bila moja molba. Pre nego što sednemo i razgovaramo o tome. Zamolio sam ga pre nego što se o tome razovara u okviru REM-a, zamolio sam ga da sam razmotri mogućnost da to ukine – da li će ili neće, to ćemo da vidimo“, naveo je Vučić.

Komentari (0)

Srbija