Politika

Dačić: Pobeda u Beogradu u interesu stabilnosti i nastavka razvoja grada

Komentari

Autor: Tanjug

13/11/2023

-

15:17

Dačić: Pobeda u Beogradu u interesu stabilnosti i nastavka razvoja grada
Tanjug/SPS - Copyright Tanjug/SPS

veličina teksta

Aa Aa

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić ocenio je danas, na predizbornom skupu te stranke u Zemunu, da je pobeda socijalista i dosadašnjih koalicionih partnera u Beogradu, u interesu stabilnosti i nastavka razvoja grada.

Dačić je istakao da je Beograd danas moderna prestonica, i da niko ne može osporiti njegov status najperspektivnije metropole u ovom delu Evrope, te dodao da je prestonica zahvaljujući zalaganju SPS i njihovih koalicionih partnera postao centar ovog regiona.

"Upravo nastavak predanog rada i razvoj velikih, strateški važnih projekata, i svi rezultati koje smo zajednički postigli ovde u Beogradu, predstavljaju ključ političke stabilnosti", rekao je Dačić.

Funkcioner SPS Nikola Nikodijević rekao je da iza njihovog kandidata za gradonačelnika Tome File stoji tim ozbiljnih ljudi, koji se sastoji od profesora, lekara, privrednika i stručnjaka.

Kandidat za gradonačelnika, advokat Toma Fila, podvukao je da je ponovnu kandidaturu za gradonačelnika koalicije SPS-JS-ZS doživeo kao veliku čast, i da će, bez obzira na rezultat, nastaviti da se bori za interese Beograđana.

Komentari (0)

Srbija