Politika

Predsednik Republike Kipar stigao u posetu Srbiji, na aerodromu ga dočekao Dačić

Komentari

Autor: Tanjug

22/11/2023

-

11:44

Predsednik Republike Kipar stigao u posetu Srbiji, na aerodromu ga dočekao Dačić
Tanjug/MSP - Copyright Tanjug/MSP

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Republike Kipar Nikos Hristodulidis doputovao je danas u dvodnevnu zvaničnu posetu Srbiji, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

"Poželeo sam dobrodošlicu predsedniku Republike Kipar Nikosu Hristodulidisu koji će boraviti u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Srbiji. Uveren sam da će ova poseta dodatno učvrstiti prijateljske odnose i saradnju naših zemalja", objavio je Dačić na svom instagram nalogu.

Tanjug/MSP

 

Predsednika Republike Kipar Hristodulidisa ugostiće danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Ceremonija svečanog dočeka predviđena je ispred Palate Srbija u 14 časova, posle čega će uslediti sastanak Vučića i Hristodulidisa.

U okviru posete planiran je plenarni sastanak članova delegacija Srbije i Republike Kipar, a posle njega i izjave za medije dvojice predsednika. Drugog dana posete biće održan Savet za saradnju Republike Srbije i Republike Kipar, a zatim ceremonija potpisivanja niza memoranduma o razumevanju u prisustvu Vučića i Hristodulidisa.

Komentari (0)

Srbija