Politika

Tepić u Valjevu: Osloboditi Srbiju od nasilja, nepravde, kriminala i korupcije

Komentari

Autor: Fonet

26/11/2023

-

16:31

Tepić u Valjevu: Osloboditi Srbiju od nasilja, nepravde, kriminala i korupcije
Marinika Tepić - Copyright Fonet/Milica Vučković

veličina teksta

Aa Aa

Došlo je vreme da partikularne ideologije i programi ostanu u drugom planu dok ne oslobodimo Srbiju od nasilja, nepravde, kriminala, korupcije, neznanja, neznalica i nestručnih kadrova koji su na zadatku da prazne budžet i pune svoje džepove, izjavila je danas u Valjevu jedna od nosilaca liste "Srbija protiv nasilja" Marinika Tepić.

Prema njenim rečima, svaki dinar koji zahvaljujući korupciji ode u džep nekog bliskog prijatelja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke je dinar manje za plate, penzije, poljoprivrednike, socijalna davanja.

"Dobili smo dokaze kako su isisavali budžet za borbu protiv vršnjačkog nasilja, nasilja nad decom i ženama kroz fiktivne, nepostojeće organizacije. Zato je naša ključna poruka da vratimo normalnost u Srbiju, da normalnost pobedi nenormalnost", izjavila je Marinika Tepić.

"Jedino što hoćemo je da sud sudi, tužilac tuži, policajac radi svoj posao po slovu zakona, a ne po nalogu mafije", poručila je Marinika Tepić, saopštila je Stranka slobode i pravde.

Obradović: Izgradićemo osnovne škole u Mirijevu i naselju Vojvode Vlahovića

Kandidat za gradonačelnika Beograda koalicije "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio je danas, obilazeći Cvetkovu pijacu, da će izgraditi osnovne škole u Mirijevu i naselju Vojvode Vlahovića, a uporedo sa tim i vrtiće koji su potrebni celoj Zvezdari.

"U zvezdarskom naselju Mirijevo roditelji čekaju po noći u redovima da bi im se deca upisala u školu, isti problem ima i novo naselje Vojvode Vlahovića, odakle deca moraju da putuju 4 km do najbliže škole", izjavio je Obradović.

On je naglasio i da je vlast SNS-a trebalo da proširi Bulevar Kralja Aleksandra od Cvetkove pijace do Malog Mokrog Luga i da produži tramvajske linije do ovog naselja, sa postavljanjem šina na sredinu ulice. "Bulevar kralja Aleksandra do naselja Mali Mokri Lug će dobiti lepotu i izgled kao i deo od Vuka do Cvetka", rekao je Obradović.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija