Politika

Vesić aktivistima SNS poručio da će izbori 17. decembra biti istorijski

Komentari

Autor: Tanjug

28/11/2023

-

18:49

Vesić aktivistima SNS poručio da će izbori 17. decembra biti istorijski
Vesić aktivistima SNS poručio da će izbori 17. decembra biti istorijski - Copyright Tanjug/Predrag Mitić

veličina teksta

Aa Aa

Član Predsedništva SNS Goran Vesić razgovarao je u Subotici sa aktivistima stranke, kojima je poručio da su izbori 17. decembra istorijski, što nije puka fraza, već realnost, jer je samo glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" garancija za nastavak razvoja zemlje.

Vesić je, kako je saopšteno, razgovarao sa aktivistima SNS iz mesne zajednice Dudova šuma, najveće u Subotici, koja, kako je primetio, ima više stanovnika nego neke opštine u Srbiji.

"To su ljudi koji rade i vode veliku bitku za listu čiji je nosilac liste Aleksandar Vučić, koji su uši i oči i naše stranke i predsednika Vučića. Slušaju građane, prenose probleme i trude se da ukažu na njih onima koji mogu da ih reše. Prenose građankama i građanima našu politiku kao i poruku zbog čega je važno da Srbija nastavi da se razvija i zašto je važno da 17. decembra pobedi lista 'Srbija ne sme da stane'. A, važno je, jer je to način da nastavimo projekte", naveo je on.

Vesić je poručio da je jedini način da Srbija nastavi da se razvija i bude najbolje mesto za život svih građana - glas za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Istakao je i da su izbori 17. decembra istorijski i da to nije samo fraza, već istina, jer je tokom 11 godina aktuelna vlast uspela da postigne rezultate koji nisu postignuti nikada ranije.

To se, ukazao je, vidi i u izgrađenim i obnovljenim kilometrima puteva i pruga, u rastu životnog standarda, boljoj međunarodnoj poziciji.

"Polako, ali sigurno sustižemo višedecenijski zaostatak. Da li je to moguće uraditi za nekoliko godina? Nije. Nije čak ni za 10 godina, ali je činjenica da se zemlja razvija", rekao je Vesić.

Dodao je da upravo građani Subotice najbolje vide šta znači razvoj.

"Subotica je doživela prvu ekspanziju krajem 19. veka, kada je izgrađena prva pruga. Tako će brza pruga do Budimpešte potuno promeniti način života ovde, omogućiti dodatni razvoj turizma, ojačati lokalne biznise, i privući više stranih investitora. Za bolji život građana", rekao je Vesić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija