Politika

Orlić u opštini Ljig: Ulaganje i briga za razvoj i napredak svakog mesta u Srbiji nastaviće se i ubuduće

Komentari

Autor: Tanjug

28/11/2023

-

20:56

Orlić u opštini Ljig: Ulaganje i briga za razvoj i napredak svakog mesta u Srbiji nastaviće se i ubuduće
Tanjug/SNS - Copyright Tanjug/SNS

veličina teksta

Aa Aa

Vladimir Orlić, kandidat sa liste "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", boravio je danas u Ljigu, gde je obišao radove u centru opštine i sastao se sa predsednikom Privremenog organa Milomirom Starčevićem, koji ga je upoznao sa naporima koji su uloženi u napredak te opštine.

Starčević je ukazao na to da je u prethodnom periodu opština izdvojila značajna sredstva za izgradnju infrastrukture, saniranje, rekonstrukciju i asfaltiranje puteva, kako u samom Ljigu, tako i u mesnim zajednicama. 

Kako je naglasio, rekonstruisan je stari i izgrađen novi objekat osnovne škole u Belanovici, urađeno je više od 30 kilometara niskonaponske mreže u mesnim zajednicama, uređeno 12 kilometara rečnih korita, a pripremljena je i dokumentacija i realizovana infrastruktura za dalji razvoj industrijske zone, kao i za rekonstrukciju Doma zdravlja. 

Tanjug/SNS

 

Dodao je i da su izvedeni spoljašnji radovi na rekonstrukciji Doma kulture, a da su unutrašnji u toku, saopšteno je iz SNS.  

Orlić je čestitao Opštini i njenom rukovodstvu na uspešno realizovanim projektima, poručujući da Ljig može da računa na podršku kada je reč o projektima koji su u toku. 

Predsednik Starčević je zahvalio Orliću i poručio da Ljig, nedvosmisleno, tu podršku već oseća. 

''Ulaganje i briga za razvoj i napredak svakog mesta u Srbiji nastaviće se i ubuduće - to je naša obaveza, zadatak koji smo sebi postavili i naše čvrsto opredeljenje. Taj i takav odnos predstavlja prioritet državne politike koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić, a koja je pokazala da Srbija ume da se bori i da napreduje", poručio je Orlić. 

Orlić u Lajkovcu: 17. decembra da pobeda bude snažna i ubedljiva

Osim liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", sve drugo znači put u prošlost, uništavanje i ponižavanje Srbije, izjavio je danas Vladimir Orlić, kandidat sa liste ''Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'', tokom obilaska Opštinskog odbora SNS u Lajkovcu, ističući da će zato predstojeći izbori biti najvažniji do sada.

Stranačkim saborcima je poručio da se, boreći se za svoju stranku, bore za svoju Srbiju i da tako ''učestvuju u pisanju istorije'', saopšteno je iz SNS. 

"Da nije svih vas, da nije ove i ovakve naše stranke, ubedljivo najveće i najbolje, velike promene i rezultati koje smo postigli ne bi bili mogući. Budite ponosni, jer sve značajne stvari koje smo prethodnih godina uradili, svaki auto-put, klinički centar, škola, muzej, urađeni su u vreme kada smo se mi za njih borili", rekao je Orlić. 

U saopštenju se dodaje da im je Orlić zahvalio jer sa ponosom zastupaju politiku predsednika Republike, posvećeno rade da 17. decembra pobeda liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" bude sigurna, snažna i ubedljiva.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija