Politika

Ivica Dačić u Kraljevu: SPS je večan jer je njegova ideja večna

Komentari

Autor: Tanjug

05/12/2023

-

15:45

Ivica Dačić u Kraljevu: SPS je večan jer je njegova ideja večna
Ivica Dačić u Kraljevu: SPS je večan jer je njegova ideja večna - Copyright Printskrin/Tanjug video

veličina teksta

Aa Aa

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić podsetio je u Kraljevu građane na dva glavna stuba politike koju vodi, a to su patriotizam i socijalizam.

"Socijalizam kao ideja socijalne pravde je bliska idejama hrišćanstva, odnosno najvažnijim ljudskim potrebama i vrednostima, međusobna ljubav, ravnopravnost, uvažavanje, solidarnost. SPS je iz doba socijalizma preuzeo samo dobre i plemenite ideje o jednakim mogućnostima za svakog čoveka da lepo i pošteno od svog rada živi, da svako dete, bez obzira da li je rođeno u centru Kraljeva ili centru Beograda ima jednake prilike za rast, razvoj i sticanje znanja", rekao je Dačić, a saopštio SPS.

On je zahvalio "svima na činjenici da SPS traje, postojano odoleva svim izazovima i pritiscima i danas broji članove koji su rođeni posle 2000."

"Kao treći na listi se nalazi unuk Slobodana Miloševića, Marko Milošević koji zajedno sa drugim mladim ljudima obezbeđuje budućnost i trajanje partije. SPS je večan, jer je njegova ideja večna" naglasio je Dačić.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija