Politika

Vesić: Na izborima pobeđuje Srbija koja nastavlja da se razvija

Komentari

Autor: Tanjug

12/12/2023

-

13:00

Vesić: Na izborima pobeđuje Srbija koja nastavlja da se razvija
Goran Vesić - Copyright Tanjug/Zoran Žestić

veličina teksta

Aa Aa

Član Predsedništva SNS Goran Vesić poručio je danas da se na izborima 17. decembra odlučuje da li će se nastaviti realizacija svih započetih i planiranih projekata ili će se zemlja vratiti u prošlost.

"Građanke i građani koji glasaju za listu 'Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane' glasaju da se svi razvojni i infrastrukturni projekti nastave i da Srbija nastavi da se razvija", rekao je Vesić za TV Pink.

Dodao je da je glas sa listu čiji je nosilac Aleksandar Vučić glas da 2027. godine prosečna plata u Srbiji bude 1.400 evra.

"Glasajući za našu listu građanke i građani glasaju za bolji život svih. Pobedićemo na izborima za sve građane koji nas podržavaju, ali i za sve, koji iz nekog razloga, neće glasati za našu listu, jer će i oni koristiti brze saobraćajnice, auto-puteve, brze i rekonstruisane pruge. Siguran sam da će i oni birači koji iz nekog razloga neće glasati za nas znaju da samo Vučić može da izgradi infrastrukturu u Srbiji. Verujem da će i oni u narednim godinama razumeti koliko su dobrih stvari doneli predsednik Vučić i njegova politika Srbiji i koliko naša zemlja napreduje za vreme njegove vlasti i da će nam se pre ili kasnije pridružiti. Jer mi pobeđujemo za Srbiju, za sve građanke i građane, Srbiju, koja nastavlja da se razvija", poručio je Vesić.

Komentari (0)

Srbija