Politika

Fotomontaža na kojoj su Marinika Tepić i Veljko Belivuk izazvala polemiku na Tviteru

Komentari

Autor: Euronews Srbija

30/07/2021

-

15:16

Euronews TV

veličina teksta

Aa Aa

Član Glavnog odbora SNS-a i poslanik Nebojša Bakarec je na tviter nalogu fotomontažu na kojoj se vide Marinika Tepić i Velko Belivuk koji je optužen za teška krivična dela. To je izzvalo burne reakcije na Tviteru.

Fotografija je postavljena uz reči: “Stara ljubav zaborava nema, Bata Velja i Seka Mara”. Brzo je počela da se širi društvenim mrežama, ali je skoro odmah postalo jasno i vidljivo da je u pitanju fotomontaža.

Marinika Tepić je juče bila u Nišu i tamo je na svom tviter nalogu postavila nekoliko fotografija, među kojima je jedna sa simpatizerom njene stranke. Bilo je očigledno da je na tu fotografiju postavljena glava Veljka Belivuka.

U serijama tvitova je ukazivano da je reč o fotomontaži. Oglasio se i lider stranke Slobode i pravde Dragan Đilas koji je saopštio da je to ugrožavanje bezbednosti Marinike Tepić.  

Komentari (1)

Milos

30.07.2021 17:10

Po godinu dana zatvora za sve ucesnike i organizatore ove fotomontaze... Tek onda cemo biti drzava. Molim buduce politicare da nista od ovoga ne zaborave, vec da im sude za sve do sad..

Srbija