Politika

Mali: Naši ekonomski uspesi ne odgovaraju onima koji likuju što imamo proteste

Komentari

Autor: Tanjug

26/12/2023

-

13:36

Mali: Naši ekonomski uspesi ne odgovaraju onima koji likuju što imamo proteste
Tanjug/Sava Radovanović - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

veličina teksta

Aa Aa

Svaki indikator srpske ekonomije govori o uspehu i baš to ne odgovara onima kojima nije u interesu jaka Srbija i koji likuju kada imamo proteste, izjavio je potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali.

"Srbija je lider, to nikome ni u susedstvu ne odgovara, osim nama samima. I oni koji sebe deklarišu da su protiv nasilja nam daju samo rušenje i uništavanje. To je sve vređanje inteligencije građana Srbije", rekao je on za TV Pink.

Komentarišući nerede u Beogradu nakon održanih gradskih i parlamentarnih izbora Mali je poručio da su se lideri opozicije, kada su videli da građani ne podržavaju nasilje, ogradili od istog, rečima da sa tim nemaju veze pa se, kako je rekao, čini da ne mogu da se odluče da li ruše njihovi "saborci ili ubačeni elementi", saopštilo je Ministarstvo finansija.

Mali je rekao da ne zna ni na koju se konvenciju pozivaju po kojoj bi imali pravo da obiđu uhapšene zbog nereda i rušenja Beograda te da je "u fudbalu i košarci uvek sudija kriv".

"Neću da trošim vreme na njih. Sačuvaćemo mir i stabilnost, poštovaće se volja građana, oni su ti koji odlučuju kako će zemlja da se razvija, to nisu ni strane ambasade niti ubačeni elementi", zaključio je Mali. 
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija